Zerva

Google maps image for pdf print

„Tahtsime, et hoone paistaks teiste seast silma ja püüaks tähelepanu. Nüüd on fassaad meie ettevõtte jaoks peaaegu nagu visiitkaart,“ ütleb Zerva tegevjuht Marcus Dyberg ettevõtte uue hoone kohta. Teiseks sooviti, et nii hoone kuju, kui ka klienditeenindus- ja kontoripindade kasutus eristuksid tavapärasest. PLS ehitas uue hoone Skövdesse Kesk-Soomes. Zerva majaks nimetatud kahekordne hoone asub umbes kolm kilomeetrit Skövde kesklinnast kirde pool.

KOHALIK VAATAMISVÄÄRSUS

Zerva maja alumisel korrusel tegutseb kauplus. Ülemisel korrusel asuvad kontor ja konverentsiruumid. Hoone idakülge üüritakse välja puhastusteenuste ettevõttele. Hoone läänekülg on varustatud Ruukki Emotion fassaadisüsteemiga. Terasest fassaadikassetid on perforeeritud, nii et seinapind moodustab ettevõtte kirjatüübis „Z“-tähti. Efekti võimendavad elementide taha paigutatud LED-valgustid.