CONTACT

Trimite un email la mariana.neamtu@ruukki.com pentru a solicita o oferta de pret sau pentru a ne adresa intrebarile tale despre produsele si serviciile Ruukki.

SOLICITA OFERTA RUUKKI

Daca ai decis deja ce tip de acoperis doresti, completeaza formularul de mai jos si vei primi oferta Ruukki de la unul dintre distribuitorii parteneri Ruukki.

Iar daca nu esti inca sigur de modelul, culoarea sau profilul de acoperis potrivit casei tale, iti oferim consiliere si suport in alegerea celei mai bune solutii. Completeaza informatiile din formularul de mai jos si vom reveni cu un apel sau email in cel mai scurt timp posibil.


Ataseaza document (dimensiune maxima 5 MB)
Care este scopul pentru care colectam si procesam datele cu caracter personal? Te rugam sa vezi Politica noastra de confidentialitate.

ASISTENTA

INTREBARI FRECVENTE

Cum imi dau seama daca am nevoie de un acoperis nou? De unde pot achizitiona un acoperis Ruukki? Care este durata de viata la care ar trebui sa ma astept pentru acoperisul meu? Afla raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele, pe pagina INTREBARI FRECVENTE.

DOCUMENTATIE

Daca ai nevoie de informatii specifice privind produsele, instalarea sau intretinerea acoperisurilor, verifica biblioteca noastra cu documentatie, unde vei gasi toate instructiunile sau brosurile de care ai nevoie. Gasesti aici si certificatele Ruukki de mediu, de conformitate si de calitate.

INTREABA-NE

Ai intrebari la care nu ai gasit raspuns pe site-ul nostru? Doctorul Acoperis este pregatit sa iti raspunda solicitarilor tale.