Holmgrens Bil

Kontenery transportowe były inspiracją dla architekta Martina Henrikssona przy projektowaniu elewacji budynku Holmgrens Bil w Szwecji.

Partnerzy

  • Inwestor: Holmgrens Bil
  • Architekt: BSV arkitekter & ingenjörer ab
  • Wykonawca: Plåtservice Entreprenad i Växjö AB

 

Google maps image for pdf print

Ta hala logistyczna powstała w 2019 roku. Do wykonania jej obudowy wykorzystano płyty warstwowe SPA E life oraz blachy trapezowe nośne z Ruukki. Poziomy układ różnokolorowych płyt przypomina załadowane kontenerowce pływające po wszystkich morzach świata.

Informacje na stronie internetowej Ruukki są zgodne z naszym aktualnym stanem wiedzy. Pomimo iż dokładamy wszelkich starań, by zapewnić poprawność danych, spółka nie ponosi odpowiedzialności za bezpośrednie lub pośrednie szkody wynikające z możliwych błędów lub niewłaściwego wykorzystania informacji zawartych na naszej stronie internetowej. Spółka zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian.