Venstres hus — biroju ēka

Partneris

  • MDH arkitekter sa
Google maps image for pdf print

Venstres hus ir viena no pirmajām 1950. gadu ēkām Norvēģijā, kas tika renovēta kā pasīvās enerģijas ēka. Apšuvums tagad ir tumšs, un aiz tā tika uzstādīts 20 cm siltumizolācijas materiāla slānis, lai uzlabotu ēkas energoefektivitāti. Ēka tika pabeigta 1954. gadā, un tā kalpo kā Liberālās (Venstre) partijas galvenā mītne, tā ir vecākā partija Norvēģijā.

Ruukki piegādāja melna alumīnija fasādes profilus, kas izgatavoti speciāli šai ēkai. Tie nāca no rūpnīcas precīzi pēc izmēra un gatavi uzstādīšanai tieši īstajās vietās.

“Esmu ļoti apmierināts ar Ruukki produktiem, bet jo īpaši ar personisko servisu. Tieši tādēļ Ruukki ieguva šo pasūtījumu. Rezultāts ir tieši tāda paša tipa fasāde, kāda šai ēkai bija sākotnēji, kad tā tika uzbūvēta. Ruukki produkti un serviss par 100% apmierināja mūsu ekspektācijas,” saka Nils Gunārs Dītc (Nils Gunnar Dietz), ēkas pārvaldnieks.