Würth Center

Würth Center kiinnittää nyt perforoidulla ja taustavalaistulla Ruukki® Emotion- julkisivullaan ohikulkijoiden huomion. Kymmenen metriä leveä ja kuusi metriä korkea valoteos kulkee rakennuksen ympäri. Soittotaitoiset tunnistavat kuvassa G-duurin.

Yhteistyökumppanit

  • Rakennuttaja Würth Oy
  • Arkkitehti Arkkitehtitoimisto Jari Tamminen Oy
  • Rakennusurakoitsija Rakennustoimisto Nousiainen Oy
  • Rakennesuunnittelija Insinööri GG-Plan Oy
Google maps image for pdf print

Järvenpään uuden Würth Centerin rakentaminen alkoi toukokuussa 2019 ja arvioitu rakennusaika oli noin 8 kuukautta. Hyvin aikataulussaan valmistunut rakennus kiinnittää nyt perforoidulla ja valaistulla Ruukki emotion- julkisivullaan ohikulkijoiden huomion Helsinki-Lahti moottorien Järvenpään eteläisessä liittymässä.

Kymmenen metriä leveä ja kuusi metriä korkea valoteos kulkee rakennuksen ympäri. Valaistun Ruukki Emotion reikälevyn alla on led valoja jotka muodostavat kitaran kaulan. Soittotaitoiset tunnistavat kuvassa G-duurin.

Yritysalueen imagoksi on valittu boogie. Teeman taustalla on Järvenpään maine kulttuurikaupunkina ja Puistobluesin pitopaikkana. Rakennustapaohjeen mukaan musiikkiteema voi näkyä esimerkiksi yrityksen kalusteissa, aidoissa, kivetyksessä, istutuksissa tai valaistuksessa.

Kohteen rakennuttajana oli Würth Oy ja arkkitehdiksi valittiin Arkkitehtitoimisto Jari Tamminen Oy . Rakennusurakoitsijana toimi Rakennustoimisto Nousiainen Oy ja rakennesuunnittelijana Insinööri GG-Plan Oy, jonka kanssa teimme yhteistyötä projektin suunnitteluvaiheesta valmistumiseen saakka.