Kauppakeskus Merituuli

Perforoidulla kasetilla julksivu näyttää yhteinäiseltä ja kasettien saumakohdat ”maastoutuvat” hienosti kuvioinnin avulla. Eri väriset pystysuuntaisesti asennetut lamellit lisäävät julkisivun näyttävyyttä ja elävyyttä.

Yhteistyökumppanit

  • Projektinjohtourakoitsija: SRV Oyj
  • Ruukin  asiakas: SRV Oyj
  • Arkkitehti: Innovarch Oy
 
Google maps image for pdf print
Kauppakeskus K-rauta  Merituuli uudistettiin 2012 ja sen pääjulkisivu sai uuden kaksiosaisen pinnan. Uuden julkisivun yläosassa on perforoitua metallikasettia ja alhaalla pystyraidoituksena peltilamellia.
Perforoidulla kasetilla julksivu näyttää yhteinäiseltä ja kasettien saumakohdat ”maastoutuvat” hienosti kuvioinnin avulla. Eri  väriset pystysuuntaisesti asennetut lamellit lisäävät julkisivun näyttävyyttä ja elävyyttä.