Kancelářská budova Zerva House

„Chtěli jsme, aby naše budova vyčnívala z průměru a přitahovala pozornost. Nyní je fasáda téměř jako vizitka naší společnosti”, říká o nové budově své společnosti Marcus Dyberg, CEO Zerva.

Partneři

  • Rok: 2017
Google maps image for pdf print
Jedním z požadavků na stavbu byl tvar vymykající se normálu, stejně jako zařízení pro služby zákazníkům a využívání kanceláří. Společnost PLS postavila novou budovu ve Skövde ve středním Švédsku. Dvoupodlažní budova, která dostala název Zerva House, se nachází přibližně tři kilometry na sever od centra Skövde.

Ve spodním podlaží Zerva House je prodejna. V horním podlaží jsou kanceláře a konferenční prostory. Východní křídlo budovy bylo pronajato úklidové firmě.

Západní fasáda budovy je opatřena fasádním systémem Ruukki® Emotion. Ocelové fasádní kazety jsou perforované, takže na povrchu stěny vytvářejí písmena „Z“ firemním písmem. Tento efekt byl ještě zesílen umístěním LED světel za prvky.