Персональні дані

Для компанії Ruukki дуже важливий захист вашої конфіденційної інформації під час відвідання цього веб-сайту. Будь ласка, перед переглядом цього веб-сайту ознайомтеся з нашою Політикою конфіденційності. Якщо ви не згодні з умовами нашої Політики конфіденційності, вам слід покинути цей сайт.

Використання ваших персональних даних

Більшість сторінок на веб-сайтах Ruukki представлені виключно з інформаційною метою, щоб ними можна було користуватися без необхідності надання персональних даних. Ми збираємо інформацію про те, як ви використовуєте веб-сайти Ruukki. Ця інформація може бути пов'язана з будь-якими вашими персональними даними, які є в Ruukki.

Нам може бути потрібно збирати через цей веб-сайт персональні дані з метою надання інформації та товарів, які ви запитуєте, і з метою маркетингу, продажів, розвитку бізнесу та розробки продукції. Використання ваших персональних даних відбувається за умови вашої згоди. Надаючи Ruukki інформацію через цей веб-сайт, ви погоджуєтеся на використання ваших персональних даних згідно з положеннями цієї Політики.

Обробка персональних даних, у тому числі імен, адрес і номерів телефонів, які ви можете надати Ruukki, виконується вручну та за допомогою комп'ютера. Ruukki прагне обробляти персональні дані якомога ефективніше та безпечніше. Крім того, Ruukki намагається постійно вдосконалювати веб-сайти компанії, щоб надавати послуги вищої якості та в ширшому обсязі

Захист персональних даних та інформаційна безпека

Компанія Ruukki зобов'язується захищати вашу конфіденційність і персональні дані. Ruukki проводить обробку ваших персональних даних згідно з діючим законодавством Фінляндії щодо персональних даних і з цією Політикою конфіденційності. Ваші персональні дані не передаються за межі корпорації Rautaruukki або її дочірніх компаній, афілійованих осіб чи надійних партнерів.

Опис файлу захисту даних

Опис файлу захисту даних

Об'єднаний файл опису реєстру та інформаційна форма
Закон про персональні дані (Personal Data Act) (523/1999), розділи 10 і 24
Дата складання: 15 червня 2010 р.

Контролер

Назва (ідентифікаційний номер підприємства): Rautaruukki Corporation (ідентифікаційний номер підприємства: 0113276-9)
Адреса: Panuntie 11, FI-00620 Helsinki, Finland (Фінляндія)
Інші контактні дані: +358 20 59 150

Представник контролера

Ім'я: Піа Тансканен (Pia Tanskanen), віце-президент із юридичних питань
Адреса: Rautaruukki Corporation, Panuntie 11, FI-00620 Helsinki, Finland (Фінляндія)
Інші контактні дані: Тел. +358 20 59 28813, ел. пошта pia.tanskanen@ruukki.com

Назва реєстру

Реєстри замовників продукції та послуг корпорації Rautaruukki

Причина обробки персональних даних

Мета створення реєстру полягає в обробці даних замовників для:

  • обслуговування веб-сайту www.ruukki.com і надання продуктів чи послуг, набору персоналу або проведення конкурсів через веб-сайти або іншим чином;
  • розвитку стосунків із клієнтами та управляння такими стосунками між постачальником послуг і замовниками;
  • ідентифікації замовників і забезпечення інформаційної безпеки;
  • виконання внутрішніх і зовнішніх обов'язків корпорації Rautaruukki, її дочірніх компаній, афілійованих осіб і субпідрядників тією мірою, якою такі обов'язки стосуються продуктів і послуг, що надаються, бази даних набору персоналу або інтернет-конкурсів, які організовує компанія;
  • надання інформації для використання корпорацією Rautaruukki, її дочірніми компаніями, афілійованими особами та субпідрядниками в прямому маркетингу, інтелектуальному аналізі даних і пов'язаних діях, наприклад для профілювання даних замовників у зазначених вище цілях.

Інформаційне наповнення реєстру

Нижче описані деякі категорії, у межах яких корпорація Rautaruukki збирає персональні дані:

  • технічні дані або інформація, зібрана файлами cookie, про візити користувача та використання сайтів www.ruukki.com, а також відповідні дані журналів, які ідентифікують місцезнаходження користувача, час і використання;
  • інформація, надана замовником, наприклад ім'я, адреса, номер телефону, адреса електронної пошти та інші контактні дані, які потрібні, наприклад, для надання товарів і послуг, зв'язку з клієнтами та ідентифікації користувачів;
  • інформація щодо стосунків із клієнтами та договірних відносин, наприклад побажання клієнтів і дані замовлень, а також інформація, пов'язана з іншими веб-сайтами та з товарами й послугами, які надаються через них;
  • профілі користувачів на основі зазначеної вище інформації та фінансова інформація користувачів у зв'язку з товарами та послугами.

Звичайні джерела інформації

  • Інформація файлів cookie з жорсткого диска клієнта, отримана корпорацією Rautaruukki, її дочірніми компаніями, афілійованими особами та субпідрядниками, або дані журналів моніторингу використання веб-сайту.
  • Інформація, надана замовником, наприклад загальні відомості про замовника та замовлення.
  • Підрозділи корпорації Rautaruukki, її дочірніх компаній, афілійованих осіб і субпідрядників, які надають продукти, послуги та додаткові послуги (наприклад, логістичні) у зв'язку з веб-сайтом www.ruukki.com.

Звичайне розкриття інформації та її передача в країни за межами ЄС або ЄЕП

Розкриття та передача інформації відбуваються у визначених вище цілях до окремих підрозділів у межах корпорації Rautaruukki, її дочірніх компаній, афілійованих осіб і субпідрядників, деякі з яких розташовані за межами ЄС та ЄЕП. Крім того, деякі сервери, які використовуються для обслуговування веб-сайту www.ruukki.com, можуть знаходитись за межами ЄС або ЄЕП.

Захист реєстрів

A. Дані, обробка яких виконується вручну: такі дані зберігаються в замкнених приміщеннях і доступні тільки вповноваженим особам.

B. Дані, обробка яких виконується за допомогою комп'ютера: на веб-сайті використовуються технічні засоби захисту даних, щоб надана інформація залишалася незмінною та була доступна тільки вповноваженим особам. Тільки певні співробітники корпорації Rautaruukki, її дочірніх компаній, афілійованих осіб і субпідрядників мають ім'я користувача та пароль для доступу в систему.

Право на перевірку

Як правило, усі мають право перевірити інформацію про себе, яка зберігається у файлі персональних даних. Усі запити на перевірку інформації слід надавати в письмовій формі, направивши підписаного зацікавленою особою листа або подавши особистий запит контролеру реєстру. Запити на перевірку персональних даних слід відправляти в корпорацію Rautaruukki за вказаною вище адресою.

Виправлення інформації

Усі мають право на виправлення неточної інформації про себе в реєстрі. Запити на виправлення інформації слід подавати в письмовій формі та з зазначенням достатніх подробиць. Запити на виправлення інформації слід відправляти в корпорацію Rautaruukki за вказаною вище адресою.

Файли cookie

Файли cookie можуть періодично поміщатись на ваш комп'ютер із метою підвищення ефективності цього веб-сайту та послуг, що надає вам компанія Ruukki. Файл cookie містить інформацію, яка була відправлена веб-сервером до веб-браузера та зберігається браузером. Це дає компанії Ruukki можливість ідентифікувати вас.

В наш час файли cookie широко використовуються на багатьох веб-сайтах. Якщо ви не бажаєте отримувати файли cookie або бажаєте отримувати повідомлення перед їх розміщенням, ви можете скористатися відповідними налаштуваннями браузера. Зверніть увагу, що якщо ви не дозволите використання файлів cookie, це може вплинути на можливість використання веб-сайту або послуг.

Інші положення

На цьому сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти. Ruukki не несе відповідальності за вміст або безпеку будь-яких інших веб-сайтів.

Ruukki постійно веде розробку своїх веб-сайтів і може в будь-який момент змінити умови цієї Політики конфіденційності шляхом її оновлення.

Зв'язок із компанією Ruukki

Ви можете виправити точність своїх персональних даних, що зберігаються в нас, звернувшись у компанію Ruukki. На ваш запит ми виправимо або видалимо будь-які неповні, неточні або застарілі персональні дані про вас. Для отримання додаткової інформації зверніться до юридичного відділу Ruukki (тел.: +358 20 59 150).