PRODUSE SI SERVICII PENTRU ACOPERISURI

Indiferent daca renovezi sau construiesti o casa, Ruukki reprezinta alegerea perfecta pentru un acoperis de cea mai buna calitate, durabil, cu aspect elegant si montare facila.

ACOPERISUL RUUKKI,
PENTRU O VIATA FARA GRIJI

Inca de la etapa de planificare a proiectului pentru renovarea sau construirea unei case, Ruukki iti ofera consultanta de specialitate si suport in alegerea modelului potrivit de acoperis, perfect adaptat nevoilor si bugetului tau.

Acoperisurile metalice Ruukki sunt usor de cumparat, usor de montat si usor de intretinut. Acestea sunt disponibile la nivel national printr-o retea extinsa de distribuitori si montatori specializati si acreditati, pregatiti sa vina in intampinarea solicitarilor tale cu o gama variata de modele si culori, in sistem complet, alaturi de jgheaburi si burlane, accesorii de fixare, accesorii de etansare si de siguranta pe acoperis.

Noul Ruukki Classic® Silence

Modelul Ruukki Classic® C Silence asigura acoperisului casei tale etanseitate sporita, durabilitate si o estetica aparte. Stratul de membrana fono-absorbanta lipit pe interiorul profilului preia vibratiile acoperisului si asigura izolatie fonica suplimentara, conferind astfel silentiozitate maxima.

Mai multe detalii despre Ruukki Classic® Silence

Vezi in fisierul VIDEO de mai jos detalii despre noul model de profil Ruukki Classic® Silence, produs in Finlanda!

0:00 / 0:00

RENOVEAZA-TI ACOPERISUL CU RUUKKI

Peste 40.000 de clienti aleg acoperisurile Ruukki in fiecare an. Pentru ca ne recomanda seriozitatea, diversitatea gamei, garantia inaltei calitati si durabilitatea unui acoperis care rezista impecabil timp de zeci de ani. Renoveaza acoperisul casei tale cu Ruukki si te vei convinge singur!

TIGLA METALICA PENTRU ACOPERIS

Acoperisurile Ruukki din tigla metalica sunt elegante, moderne si extrem de durabile, protejandu-ti casa in toate circumstantele. Sunt usor de cumparat, usor de montat si usor de intretinut, fiind proiectate pentru o viata fara griji.

SOLICITARE CONTACT IN 2H

Ai de gand sa iti renovezi acoperisul sau doresti mai multe informatii privind acoperisurile Ruukki? Completeaza formularul cu informatiile tale si te vom contacta in maxim 2 ore (de luni pana vineri, 8:00-16:30)!